Väskor!

Jag fullkomligt älskar väskor. En väska är enligt mig den allra bästa accessoaren. Det spelar ingen roll hur snygg eller cool en outfit är, den blir alltid snäppet bättre med en väska. Det finns så många olika modeller när det gäller väskor så oavsett om man har en galaklänning eller jeans och t-shirt så finns det en väska som passar och som kommer att sätta pricken över i:et och ge det där lilla extra.

Om jag måste välja en väskmodell som är min absoluta favorit så blir det en hyfsat stor handväska som är funktionell samtidigt som den är elegant. Syftet med väskor är ju trots allt att man ska kunna bära med sig saker, som plånbok, mobil, sminkväska, kanske en liten tröja eller sjal som man kan ta på sig om det blåser kallt – ni vet, sådant som tjejer behöver helt enkelt. Sådana väskor fungerar ju även väldigt bra på vintern till en snygg kappa.

Det här är ett bra exempel på en sådan väska. Just denna är från Gucci och jag skulle gärna ha en i varje färg. Så himla läckra!

Förutom den typen av väska så älskar jag även kuvertväskor, men dessa är ju inte lika användbara. De passar bättre till en festlig outfit och det är inte en väska man väljer om man behöver bära med sig saker. Men de är fantastiskt snygga som accessoar och för att bära med sig det viktigaste. Tänk bara att få äga en sådan här glittrig skönhet. Den skulle garanterat dra till sig många blickar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *