Snart dags att ta tag i badrummet

Jag älskar inredning och tycker om att ha det fint omkring mig. Huset som jag och min man bor i har två badrum, och det glädjer mig att vi nu ligger i startgroparna för att renovera badrummet på övervåningen. Det var egentligen tänkt att vi skulle börja med det redan förra året men det kom lite oväntade saker emellan så vi fick skjuta på det. Badrummet på nedervåningen var nyrenoverat när vi köpte huset, och även om jag kanske inte hade valt exakt de färgerna så tycker jag ändå att det är fint, och jag vill inte lägga tid och pengar på att göra om det badrummet igen när det finns ett annat som är i mycket större behov av renovering.

kaklet

När jag tänker på det perfekta badrummet så är ordet fräscht ett bra sätt för att det beskriva det. Jag vill att det ska se snyggt och fräscht ut och jag vill också att det ska vara lättstädat så att man enkelt kan hålla det fräscht. Jag vill att det ska kännas som att man är på hotell när man kliver upp på morgonen och tar en dusch. Jag älskar stora duschar med mycket plats och gärna med en duschvägg som man bara kliver in bakom så att man slipper stänga in sig. När det gäller duschväggar så är det ju viktigt att man väljer en som är lätt att hålla ren så att det inte känns ofräscht. Jag har kikat runt lite för inspiration, bland annat på Bygghemma som har flera snygga sådana, och det lutar åt att det blir en med lite snygga mönster på. I alla fall om jag får bestämma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *