Om min blogg

Jag heter Ashley Johansson och det här är min blogg. Jag är en utåtriktad människa som alltid har många bollar i luften och som tycker att dygnet inte har tillräckligt många timmar för att jag ska hinna med att göra allt det som jag vill göra. Kläder och mode är min passion här i livet och jag kan väl beskriva mig som ganska dyr i drift. Jag älskar dyra designmärken och drömmer om att flytta till Los Angeles som enligt mig är planetens modemecka när det gäller shopping.

Min mamma kommer från USA, fast från andra kusten. Hon är född och uppvuxen i Boston men följde sitt hjärta och flyttade hit till Sverige när hon var 21. Mamma och pappa träffades när pappa var på språkresa i Boston, och resten är historia som man säger. Vi har varit hos mina släktingar i Boston flera gånger, och även om jag älskar östkusten också så är det Kalifornien som smäller högst för mig. Mamma har alltid pratat engelska med mig så jag har vuxit upp som tvåspråkig, och det är en av anledningarna till att jag känner mig så hemma i USA.

Men nog om det nu. Förutom kläder och mode så älskar jag inredning. Jag bor i ett hus tillsammans med min man Daniel, och huset är en stor anledning till att jag inte tar mitt pick och pack och drar till LA. Jag vet att jag inte skulle ha råd att ha ett liknande hus där, och jag trivs så himla bra i det här huset. Daniel är förstås den andra anledningen, men han har sagt att han kanske skulle kunna tänka sig att flytta dit i framtiden så jag håller hoppet uppe!

En annan sak som är väldigt viktig för mig är träning. Jag är noga med att hålla mig i form och att leva hälsosamt, så det är också ett återkommande ämne i bloggen. Även poesi och konst är stora intressen, och jag gillar både att skapa själv och att njuta av andras verk. Som ni hör så har jag mycket att fylla min fritid med, och det blir en mix av lite allt möjligt här i bloggen. Jag hoppas ni gillar den!

XOXO

/Ashley