Favoritmärken

Som ni kanske vet vid det här laget så älskar jag kläder och mode, och jag älskar speciellt dyra designmärken. Jag kan förstås fynda på H&M eller Lindex också, men märken som Versace, Prada, Gucci, Fendi, Giorgio Armani, Michael Kors, Roberto Cavalli, Louis Vitton, Dolce & Gabbana, Christian Dior med flera ger mig ett alldeles speciellt pirr i magen. Det är kombinationen av kvalitet, skönhet och ett högt pris som gör det. Man känner sig så exklusiv, och dessutom får man mycket mer respekt för det man köper när det är dyrt. Det blir inte slit-och-släng utan något som man vårdar med kärlek.

Jag gillar alla märken som jag radade upp, men jag gillar vissa mer än andra. Det går lite i perioder vilka som är mina favoriter, men just nu är det Versace, Prada och Gucci som får mitt hjärta att slå lite hårdare. Jag tänkte att jag skulle visa er lite från dessa tre märken, och först ut är Versace med sin vår/sommar fashion show 2015.

Helt fantastiska kläder om ni frågar mig! Jag älskar de raka linjerna och de coola mönstren. Jag gillar framförallt kläderna i början men också allt det glittriga som kommer mot slutet. Om man nu måste välja något, för egentligen gillar jag allt!

Här kommer Pradas vår- och sommarmode 2015.

Kapporna i början är helt fantastiska och jag älskar färgskalan! En annan favorit är den gröna klänningen på 4:25.

Sist ut är Guccis vår/sommar fashion show 2015.

Det finns inget som jag inte gillar i den här modevisningen. Fantastiskt från start till slut!

En reaktion på “Favoritmärken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *