Drömmen om LA

Om ni har läst sidan om min blogg så vet ni att jag drömmer om att flytta till Los Angeles. Jag har spenderat en del sommarlov och semestrar i Boston där min mamma växte upp och där jag har min mormor och morfar, och några gånger har vi tagit flyget till västkusten där vi bland annat har besökt LA. Jag kände första gången jag kom dit att det var en stad som jag skulle vilja bo i. Det är vackert, det är soligt och det finns massor av bra shopping. Jag har bland annat varit på Rodeo Drive som är en shoppinggata som är känd för sina exklusiva affärer där många av världens finaste och dyraste märken finns, och på köpcentret Beverly Center som också har massor av kända märken som Gucci, Fendi, Prada med flera.

LA är helt enkelt fantastiskt. Man kan shoppa, man kan sola och bada, man kan gå på nöjesparker, man kan spana efter kändisar… Det är så annorlunda mot Sverige, men trots det så älskar jag Sverige också. Det är här jag växte upp och det är här jag har min familj. Jag kommer aldrig att flytta till LA om inte min man Daniel följer med, men han har sagt att han kanske skulle kunna tänka sig att flytta dit någon gång i framtiden, så jag fortsätter att hoppas och drömma om min favoritstad. Det skulle dock vara väldigt svårt att flytta ifrån vårt hus som jag verkligen älskar. Inredning är ett stort intresse för mig och jag är en god bit på väg att göra det här huset till mitt drömhus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *